Näinpä olin minäkin ollut kiltti, kun pukki muista minuakin mitä ihanimmilla yllätyksillä. Ja luulenpa, että Malakoffit olivat kuiskineet tontuille salaisuuksia, jotka kantautuivat sitten pukin korviin.

Kaunis lipasto Birgitiltä(sisareni anoppi), Kiitos!!! Lasi lintu, karahvi ja pikarit ovat tulleet äidiltä

Tässä vielä lasitavarat lähempää. En jostain syystä löytänyt koko talosta yhtään kolikkoa tai tulitikkua mitaksi joten omat nakkisormet vilistävät aika ajoin kuvissa.

Aivan ihana lasinen tarjoiluastia äidiltä.

Maalausteline...taidetaan tulevassa projektissa harrastella maalausta.

Aivan ihanat kukkaset....ja niin passelit projektiin 

Kaunis maustehylly/keittiöhylly Birgitiltä. Kiitos kaunis

Saanko esitellä Varma Lempi Viimanen Kututaan Lempiksi. Joulun paras lahja! Tätä osasin hiukan jo odotellakin, mutta enpä olisi uskonut, että Malakoffien räätäli olisi näin upeat riisuttavat vaatteetkin Lempille saanut tehtyä. KIITOS, KIITOS, KIITOS!!!

Lempille kaksi neuletakkia (myöskin Malakoffien räätäliltä), joista kuulemma tuo keltainen oli "saat jos haluat, tää on semmonen harjoitusversio"... No tottahan minä sen halusin, ei minulla synny käpälistä noin hieno harjoitusta.

Saanko esitellä: Tuleva projektini Mummula Taloa metsästetään kovasti, mutta vielä en ole löytänyt haaveideni mummulaa... Tavaraa olisi ja ajatuksia, mutta talo uupuu. Haluan alakertaan yhden ison huoneen ja ylös kaksi pientä, mutta... Taustalla näkyvä tapetti on sekin (monta arkkia) joulupukin kontista.

Vinkatkaa, jos keksitte jotain hyviä nettikauppoja joista vois Mummulaa metsästää. Ulkomaatkin käy.