1790986.jpg

Poikani Adam on myös ihastunut nukkisjutskiin. Tämä talo kestää kaikki leikit, onpa siellä perheellä ollut joskus keskiaikaiset ritaritkin kylässä :)

1791005.jpg

Tässä keittiössä perheen äiti on juuri paistanut lapsille lettuja kermavaahdon ja mansikkahillon kera. Kuuma kaakao pysyy lämpimänä posliinikannussa. Kuten kuvasta näkyy niin seinät ja huonekalut kaipaavat fixaamista ja tuunaamista, mutta poika ei ole vielä halukas niitä muuttamaan. Nuket ovat vielä toistaiseksi tuollaisia puupökkelöitä, (vaikka poika kovasti on pyydellyt posliinisiä)sillä leikit voivat välillä yltyä turhankin rajuiksi.

1791031.jpg

Perheen isä se siellä olohuoneessa nautiskelee rauhassa kahvia ja voileipää.

1791053.jpg 

Perheen makuukammari. Noita parisängyn osia mä aina himoitsen...Niistä sais vaikka mitä kivaa aikaseks.

1791078.jpg

Tällaisessa maalaismiljöössä se perhe sitten asustelee. Siellä onkin lehmiä hoitamassa Matti ja Maija.

1791093.jpg

Siellä hevosetkin ovat käymässä yöpuulle. Onkohan tuo siili etsimässä maitoa?!                                       Äitini on tehnyt tämän maatilan pojalleni jouluksi 2006. Poikani aivan totaalinen eläinystävä ja "luontoaktivisti". Luontoa ei saa tuhota, esim.kaata puita paperin takia, eikä eläimiä satuttaa. Sanoinkin kerran, että pojastani tulee ehkäpä isona biologi tms. Sisareni ehdotti rastatukkaista luontoaktivistia, johon totesin, että sekin käy erittäin hyvin.