Pitkään olen jo haaveillut roomboxin teosta. Sitten pojan kanssa erästä lastenohjelmaa katsellessa syntyi ajatus omasta keijumetsästä. Lopunkaiken metsästä tuli mielestäni sienimetsä, kun keijun tekoon tarvittavat vauvat viipyivät maailmalla. Poikani on kova sienestäjä joten luonnollisesti hänkin osallistui innokkaana metikön tekoon.

Homman aloitimme metsäretkellä. Etsimme kaikkea mahdollista, sammalta, lehtiä, oksia, kiviä, hiekkaa jne joita voisimme hyödyntää omassa pikku metsässämme.

1989388.jpg

Tällainen metsästä sitten tuli. Itse olisin halunnut enemmän tilpehööriä metsikköön, kuten lehtiä. Poikani oli tähän saavutukseen erittäin tyytyväinen ja halusi päästä leikkimään, joten yhdessä tuumin päätimme, että se on nyt sitten valmis, ensimmäinen roomboximme. Tuo punaruskea kantoon tehty mökki kuuluu Adamin lelusettiin Lumikille ja seitsemälle kääpiölle.

1989380.jpg

Pikkuinen kurre löytänyt herkullisen tatin päivälliseksi.

1989390.jpg

Ja pitäähän sienimetsässä sieniäkin olla. Adamin nukkiksen asukit ovat ahkerasti käyneet sienestämässä, mutta ovat kuulemma muistaneet jättää eläimillekin syötävää. :)

1989383.jpg