Markkinoille olin miettinyt budjetin valmiiksi ja mielessä olivat jo tietyt asiat joita sieltä lähdin ostamaan ja etsimään. Kuinkas sitten kävikään... Sain hankituksia Wooperilta astioita ja ostin barbien lapsineen, mutta kaikki muu mitä oikeasti piti ostaa jäi ostamatta. Syystä että rakas poikani (joka kylläkin kiukuta narisi koko lähes koko reissun) oli päättänyt hankkia itselleen kaikkea kivaa nukkistavaraa niinpä äidin oli tingittävä omistaan. Toki minäkin sieltä kaikkea kivaa sain... :)

2086542.jpg

Tässä minun ostoksiani, tuo Kotiliesi lehti on aivan ykkönen ja pääsikin heti Tupalaan keittiöpöydälle odottamaan emäntää lukemaan sitä.

2086545.jpg

Ja nää Wooperin astiat... Kuva kertoo kaiken <3

2086532.jpg

Poikani osti mulle nää ylläriksi, Kiitos Adam!

2086537.jpg

Pojan ostossaalista... On maitoa, kalaa, kahvia ja jopa sienestäjän opas... :)

2086539.jpg

Ja kylppäritarvikkeet tietysti!

2086534.jpg

Poika halusi nukketalon pojalle lelu motskarin, jota voi tuolla ruuvarilla korjailla ;)

2086526.jpg

Tällainen pikku kisu raapimispuineen löysi myös tiensä ostoskoriimme...

2086550.jpg

Olen ollut pienestä tytöstä asti barbeihin aivan hulluna. Päivät pääksytysten leikimme ystäväni ja sisareni kanssa barbeilla. Huoneemme lattilla ei mahtunut kävelemään, kun se oli aina barbien asuntojen valloittamana. :) Barbie nuket, niiden vaatteet ja kaikki tarvikkeet ovat muuton yhteydessä kadonneet joten joudun nyt aloittamaan alusta keräämisen. Haaveissa rakentaa barbietalo, ihan sellainen millä lapsetkin saavat leikkiä.

Tällainen kaunotar tarttui matkaan ja löysinpä hänelle kauniit lapsetkin, pienen tytön ja poikavauvan.

2086553.jpg