Tuossa hiukan ennen viittä lueskelin ihania  blogipäivityksiä jaVilla Nabuccossa oli käyty Hong Kong tavaratalossa ostoksilla. Siitä tietysti hurjasti innostuin miekii ja eikun puhelua äiteelle. Noh, eipä tarvinnu kovasti houkutella.  Sitten hoputtamaan miestä kotiin lasten kanssa, että päästään äiteen kanssa kahelleen ostoksille. Miestä vaan odotettiin ja odotettiin ... Ja matkaa Honkkarille meiltä on jonkin verran. Noh pieni jännitys pitää pirteänä ja 17.55 oltiin perillä. Juoksu jalkaa leluosastolle ja löytyihin niitä...Ihania huonekaluja nukkikseen meillekin.  

Sohvakalusto, johon kuului tuo vitriini ja pieni sivupöytäkin olivat 16,95.

Kaikki laatikot ja kaapit ovat aukeavia.Tämä kulmakaappi ja kirjoituspöytä kuuluivat samaan settiin ruokapöydän ja tuolien kanssa. Hintaa tälle setille tuli myös 16,95.

Tää kirjoituspöytä on niin söpö.

Voipi olla että näitä settejä tulee jotenkin ehostettua ja päätyilevät eri taloihin ja eri tarkoituksiin. Mielestäni olivat suhteellisen edullisia...

Ja nämä ovat myös markkinalohtua, sillä emme äidin kanssa pääse huomisille Nukke-ja nallemarkkinoille vaikka sinne kova hinku onkin.