Long time no see... Tai ehkä ennemminkin pitäisi sanoa etten ole pitkään aikaan vaan tehnyt yhtään mitään. Joulukalenterit tein kyllä, mutta omat talot ja projektit ovat olleet hunningolla.   Mullahan on tunnetusti viha rakkaus-suhde nukketalo Tupalaan. Mutta nyt mä oikeesti rrrrrrakastan Tupalan olkkaria.  

Ihan ekana liimasin ties monennenko kerran tapetit seiniin kiinni ja siitä se ajatus sitten lähti. Maalasin huonekaluja valkoiseksi ja hiukan kulautin niitä, tykkään kovasti. Takana oleva pönttöuuni on vielä vaiheessa...Siinä on liima suola kuorrutus...

Tuo sohva on Eurominis sohva, mutta oli liian tummat nuo siniset raidat ja kukat joten mie sitten sen kankaan maalasin valkoiseksi. Kokeilin ensin takaosaan varovasti ja tykkäsin kovasti. Piti laittaa yksi sohvaan kuuluva tyyny kuvaan, mutta unohdin. Siitä olisi saanut hyvän kuvan sohvan vaalenimisprosessista.itsiverhot on toistaiseksi sinitarra virityksellä kiinni grillitikussa, kun halusin niitä hiukan ensin mallata...Tosin ihan kivalta ne näyttää noinkin.  

Lötkö se siellä köllöttelee tyytyväisenä korissaan ja Tupalan lasten lelut on lattialla pitkin...